Huittisten Praktiikka | Palvelut
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Palvelut

VASTAANOTTO

Vastaanottomme on avoinna 2.1.2023 alkaen neljänä viikkona kuukaudessa: maanantaisin klo 13-18 sekä torstaisin klo 9-14 tai 13-18. Vastaanottoviikoissa ja -ajoissa voi olla hieman vaihtelua kuukausien välillä, joten suosittelemme tarkistamaan vastaanottoajat nettiajanvarauskalenteristamme.

Heinäkuussa vastaanotto ja toimisto ovat suljettuna lomiemme vuoksi.

Toimistoomme voi jättää reseptit uusittavaksi silloin kun vastaanotolla käynti ei ole aivan välttämätön. Mikäli et ole varma omasta reseptin uusimisesta, voit aina soittaa toimistoomme.

Halutessasi voit saada kutsun määräaikaistarkastukseen (gynekologille). Ilmoita asiasta toimistoomme.

Ajanvaraus

Lääkäreille ajan voi tilata nettiajanvarauksemme kautta 24 h vuorokaudessa. Ajanvarausjärjestelmä sopii myös mobiililaitteille, joten varauksen voi tehdä vaikka älypuhelimella. HUOM. ETHÄN TULE VASTAANOTOLLE FLUNSSAISENA TAI MUUTEN SAIRAANA!

Ultraäänitutkimukset

Papa-näytteet

Kierukan laitot/poistot

Kapseleiden laitot/poistot

Kudosnäytteet - gynekologiset ja luomet

Nivelensisäiset kortisoni-injektiot

Lähetteet mm. mammografiaan tai laboratorioon

Luomien poistot

YLEISLÄÄKÄRIN VASTAANOTTO

Vastaanottokäynti, enintään 20 min. 45-55 €
Vastaanottokäynti, enintään 30 min. 60-70 €

ERIKOISLÄÄKÄRIN VASTAANOTTO

Vastaanottokäynti, enintään 20 min. 87-97 €
Vastaanottokäynti, enintään 30 min. 96-106 €

PALVELU- JA TOIMENPIDEMAKSUT

Jokaisesta käynnistä menee lääkärinpalkkion lisäksi toimistomaksu 14 €.

Mahdollisista toimenpiteistä, lausunnoista, lääkkeistä ja vastaavista peritään lisäksi eri maksu.

Lääkäriajanvaraus
044 056 5105
avoinna24.fi/huittistenpraktiikka

Leena Laitinen 0500 886 030

Yleislääkärin palvelut

Tuula Vatanen on toiminut vuosia Huittisten terveyskeskuslääkärinä ja viime vuosina työterveyshuollon lääkärinä. Tuulalla on vankka yleislääkärikokemus. Tuulalle voi varata aikoja puhelimitse tai netissä.

yleislääkärin-palvelut
tyohuoneen_ovi_leena

Gynekologiset palvelut

Leena Norri on toiminut yksityislääkärinä vuodesta 1984 alkaen ja päätoimisesti vuodesta 2002 lähtien. Gynekologisella vastaanotolla tehdään ultraäänitutkimuksia ja lisäksi voidaan ottaa gynekologisia näytteitä. Praktiikasta voi myös saada kutsun määräaikaistarkastuksiin halutessaan, sillä meillä on käytössämme kutsupalvelu. Ajan vastaanotolle voi tilata joko puhelimitse tai varata netissä.

Urheiluhierojan palvelut

Leena Laitinen on jo useita vuosia hieronut huittislaisia potilaita. Viisi päivää viikossa työskentelevän Leenan ajanvarauskirja on yleensä hyvin täyttynyt. Leena hoitaa itse puhelimitse ajanvaraustaan ja häneltä voit tiedustella aikaa numerosta 0500 886 030.